Woensdag 1 november 2023 - 20ste TEAMdag

Deze editie vond plaats in de Theaterloods in de prachtige omgeving van Radio Kootwijk.

Het ochtendprogramma organiseerden we voor onze ElektroNed partners. Dit programma bestond uit een theatervoorstelling ‘het Huis van Sarah’. Deze theatervoorstelling is een initiatief van Wij Techniek. De techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Met deze theatervoorstelling inspireert Wij Techniek de vakman en vakvrouw van nu en van morgen.

Tijdens de lunch sloten ook de gasten van de groothandel, fabrikanten en stakeholders aan. In totaal waren er zo’n 200 gasten, een record. In het middagprogramma gaf de eerste spreker, Mantijn van Leeuwen, inzicht in de onderliggende redenen waarom transities nodig zijn. Zowel energietransitie en de circulaire economie hebben grote impact. Tijdens zijn presentatie werd duidelijk dat de weg ernaartoe niet alleen maar kosten met zich meebrengt, maar óók kansen.

Carlo van de Weijer was onze tweede spreker en presenteerde ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Hij blikte hierbij terug naar vijf jaar geleden toen hij onze slotspreker was op de Automotive Campus in Helmond. Het blijkt dat er inmiddels veel is gebeurd, maar ook werd duidelijk dat er nog een lange weg te gaan is.

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Ton de Win sluit af: “We kijken terug op een geslaagde dag! Aan het volume van de gesprekken te horen werd er volop genetwerkt. We zijn trots op de hoge opkomst en bedanken iedereen voor het enthousiasme deze dag. Graag tot volgend jaar 6 november, een TEAMdag met een extra vrolijk tintje als ElektroNed het 30-jarig jubileum viert!”

Programma

ElektroNed Partners:
09.00 uur Inloop ElektroNed-ers
09.30 uur Welkom door ElektroNed en Wij Techniek
09.45 uur Aanvang Huis van Sarah
Iedereen:
12.30 uur Lunch en het vervolg van het programma in de Theaterloods
13.15 uur Officieel welkom
13.30 uur Start programma
17.00 uur Afsluiting met netwerkbuffet
18.30 uur Einde TEAMdag 2023

Locatie

De Theaterloods
Radioweg 1G
7348 BG Radio Kootwijk

Foto's