Op dinsdag 6 november 2018 organiseert ElektroNed de jaarlijkse TEAMdag.

De TEAMdag is ons jaarlijkse netwerkevent waar professionals van de technische installatiebranche elkaar ontmoeten. Wij verwelkomen de leden van ElektroNed (“ElektroNed partners”), groothandels, fabrikanten en overige ElektroNed relaties.

Ook dit jaar richten we ons op innovatie en toekomstverkenning. In onze installatiebranche staat de komende jaren immers veel te gebeuren (voor details zie Connect2025, de toekomstverkenning van onze branche). ‘Transitie’ wordt in vrijwel iedere branche gebruikt om de snelle veranderingen die op ons afkomen te omschrijven. Connect2025 spreekt van kansen voor onze branche, maar die kansen kan je alleen pakken als je ze (tijdig) herkent én er op reageert.

Ook in de wereld van mobiliteit kan die transitie wel eens sneller gaan dan de meeste mensen denken. Dit heeft óók gevolgen voor onze branche. Reden voor ons om het onderwerp ‘Mobiliteit’ op de agenda te zetten. En waar kan je zo’n onderwerp beter bespreken dan op de Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio. De Campus is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive. We hebben twee top-sprekers geboekt en op de Campus zijn diverse studententeams actief, dus het belooft weer een interessante middag te worden.

Locatie

Automotive Campus
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond

Foto's