Vanwege de Coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om een reguliere TEAMdag te organiseren.

Als alternatief stond vrijdag 20 november 2020 in het teken van het online event ‘Scenario 2040’. ElektroNed, Techniek Nederland en het Management Centrum hebben de handen ineen geslagen voor het eerste ElektroNed webinar.

Tijdens dit event schoof een panel aan tafel om de belangrijkste vragen te beantwoorden over Scenario 2040. Dit panel bestond uit Maurice Hoffman (DGA HoffmanDME), Jacques van der Krogt (voorzitter Commissie Innovatie Techniek Nederland en bestuurslid TVVL), Doekle Terpstra (voorzitter Techniek Nederland) en Ton de Win (directeur ElektroNed). Dagvoorzitter Ger Zwartendijk (Management Centrum) begeleidde de discussie.

Naast de chat werden belangrijke vraagstukken bediscussieerd. Hoe zou de samenleving er over twintig jaar kunnen uitzien? Wat zijn de grootste uitdagingen? Welke consequenties hebben de beslissingen die we vandaag nemen? Wat is straks de rol van techniek en nog belangrijker wat betekent dat voor mij als installateur?

In afwachting van de ontwikkelingen rondom de Coronamaatregelen hebben we alvast een voorlopige datum voor de TEAMdag van 2021 gepland: woensdag 3 november 2021.