Geslaagde TEAMdag 2015

We kijken terug op een geslaagde en goed bezochte TEAMdag van 10 november 2015. Het PSV stadion zorgde voor een sportieve en open sfeer tijdens deze netwerkmiddag.

De middag werd officieel geopend door Rob Stoffer, voorzitter van het samenwerkingsverband ElektroNed. Rob Stoffer benadrukte dat het belangrijk is om out of the box te blijven denken en om gezamenlijk met enthousiasme en gedrevenheid in de markt te acteren.

Directeur Ton de Win begeleidde vervolgens de middag en introduceerde Harry Stokman als eerste spreker. Zijn presentatie scheen een innovatief licht over de haast vergeten techniek gelijkspanning en op welke manier deze techniek prima toe te passen is in de duurzame wereld.

In de pauze kregen de gasten door middel van een rondleiding een kijkje achter de coulissen van het indrukwekkende PSV stadion.

Vervolgens gaf Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV en in het verleden onder andere bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam, zijn visie op de “Maakbaarheid van succes”. In een zeer enthousiast verhaal werd het de zaal duidelijk dat succes met visie, actie, passie en vertrouwen voor een groot deel maakbaar is.

Na deze inspirerende presentatie werd er onder het genot van een walking dinner nog uitgebreid door de gasten nagesproken in de Willy van der Kuylen zaal, met direct uitzicht op het veld en toegang tot de business seats .

Met tevredenheid kijken we terug op deze netwerkmiddag en danken een ieder voor zijn aanwezigheid.

Locatie:

DeFabrique in Utrecht
Westkanaaldijk 7,
3542 DA Utrech

Wanneer:

Dinsdag 10 november 2015

Presentaties

Foto's