In november 2019 hebben we onze laatste TEAMdag georganiseerd in Ouwehands Dierenpark. Deze stond in het teken van ons 25-jarig bestaan. Vanwege de Coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk in 2020 een reguliere TEAMdag te organiseren.

We zijn dan ook blij dat we dit jaar elkaar wel weer live kunnen ontmoeten. Wij organiseren onze TEAMdag traditiegetrouw op de eerste woensdag van november. Dit jaar dus op 3 november.

Heeft u deze datum al in uw agenda staan? Zo niet, noteert u ‘m dan snel! Wij nodigen u van harte uit om samen met enkele collega’s in te schrijven voor deze netwerkdag.

We zijn volop bezig met de organisatie voor de TEAMdag op woensdag 3 november 2021.

Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende coronamaatregelen op die datum. We zullen u hierover tijdig informeren. 

Inspirerende sprekers en mogelijkheid tot netwerken

De details van het programma verschijnen binnenkort op onze eventsite. We zullen aandacht besteden aan de energietransitie en natuurlijk laten we ons nieuwe initiatief ConnectNed niet onbesproken. En uiteraard is er voldoende tijd voor ons belangrijkste doel van deze middag: netwerken. Zoals gebruikelijk ruimen we hiervoor voldoende tijd in.

Locatie

Louwman Museum, Leidsestraatweg 57, 2594 BB  DEN HAAG. Het Louwman Museum heeft een ondergrondse parkeergarage. In totaal is er capaciteit voor 170 auto’s.