Geslaagde TEAMdag 2014

Met grote tevredenheid kijken wij terug op de TEAMdag van 4 november 2014 in het Awarehouse in Scherpenzeel.

Naast het twintigjarig bestaan van ElektroNed stonden samenwerking, co-creatie en circulair denken centraal. Deze begrippen vormen immers een onderdeel van het DNA van ElektroNed. Samenwerking, benutten van talenten en gezamenlijke innovatie zijn belangrijke pijlers voor het oppakken van kansen in de nieuwe economie.

In het inspirerende Awarehouse te Scherpenzeel (Gld.) werden de gasten officieel welkom geheten door Rob Stoffer, voorzitter van het samenwerkingsverband ElektroNed. Daarna begeleidde moderator Cas van Arendonk ons door de middag. Roderick Conijn vertelde ons over de missie van Interface en het ontstaan van het Awarehouse.

Het onderwerp van deze TEAMdag werd vervolgens belicht door twee inspirerende sprekers:

  • Jef Staes heeft een eigen kijk op talent, passie, innovatie en veranderingsprocessen. Hij assisteert organisaties in hun zoektocht naar een aanpak en antwoord op de continu veranderende markt.
  • Guido Braam stopt al zijn energie en focus in de transitie naar een circulaire economie. Hij is ervan overtuigd dat sociaal ondernemerschap de nieuwe norm wordt.

 

Tenslotte verzorgde ElektroNed partner René van Loon een presentatie. René past de denkbeelden die door beide sprekers zijn gepresenteerd al jaren met overtuiging toe.

Ter afsluiting van deze interessante middag gingen onder leiding van moderator Cas van Arendonk alle aanwezigen op een interactieve manier met elkaar in discussie.

De TEAMdag werd afgesloten met een walking dinner.

Locatie:

Awarehouse Interface Scherpenzeel (Gld.)

Wanneer:

Dinsdag 4 november 2015

Presentaties

Guido Braam

Presentatie

Rene van Loon

Video

Rene van Loon

PDF

Foto's