Geslaagde TEAMdag 2016

Op 8 november 2016 werd voor de elfde keer de TEAMdag door ElektroNed georganiseerd. De evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht vormde dit keer het aansprekende decor. Een hoge opkomst van ElektroNed partners, groothandel, leveranciers en zakelijke relaties zorgde voor de perfecte gelegenheid om het ElektroNed-netwerk te vergroten en te versterken. 

De elektrotechnische branche bevindt zich in een stroomversnelling van ontwikkelingen. Innovatie be´nvloed in grote mate het werkgebied en inzetbaarheid van het personeel. Hoe kan je met dit veranderende speelveld het beste omgaan?

Om hierin inzicht te geven waren enkele interessante sprekers uitgenodigd die de aanwezigen triggerden om bij zichzelf te rade te gaan of ze zich snel genoeg aanpassen. "ElektroNed is zich ervan bewust dat een brede maar kritische blik op deze ontwikkelingen nodig is. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en ge´ntroduceerd bij de ElektroNed partners", stelt Ton de Win, directeur van ElektroNed. "Binnen ElektroNed vindt een continue kennisoverdracht plaats. Op deze manier blijven de grote lijnen zichtbaar en kun je je blijven focussen op het leveren van kwaliteit", besluit Ton.

Locatie:

DeFabrique in Utrecht
Westkanaaldijk 7,
3542 DA Utrech

Wanneer:

Dinsdag 8 november 2016

Presentaties

Foto's